CHALET de COMPAGNIE

Parel in het Lötschental (Wallis)

**** Vrij zicht op Jungfrau-Aletsch-Bietschhorn, Unesco werelderfgoed gebied ****

Het chalet heeft een zeer ruime, moderne woonkamer met open keuken (50 m²) en open haard. Buiten bij de voordeur ligt meer dan voldoende brandhout opgestapeld voor u klaar. 

Vanaf het zonnige balkon rondom heeft u vrij uitzicht op de machtige Bietschhorn (3934 meter), onderdeel van de Unesco Welterbe Jungfrau-Aletsch-Bietschorn.

Verder vindt u op de begane grond een badkamer met douche en toilet en een berging voorzien van een wasmachine.

Op de eerste verdieping vindt u 3 ruime slaapkamers en 1 kleinere kinderkamer. Twee van de grote slaapkamers zijn voorzien van lits-jumeaux en één heeft 2 losstaande eenpersoons-bedden.
In een kleinere kamer staat een stapelbed voor nog eens twee kinderen. Ook is er een los kinderbedje voor een baby.
Boven vindt u verder een badkamer met douche, bad en toilet.Het chalet beschikt over een overdekte privé parkeerplaats.

Huurprijs: vanaf 595,- euro per week
(exclusief schoonmaakkosten)

In overleg kunt u ook een afwijkend aantal dagen huren, er is veel mogelijk.

Het chalet is als bovenste van een klein groepje chalets vrij gelegen met rondom meer dan voldoende ruimte voor kinderen (en volwassen) om te spelen en te ravotten.
 
De nachten zijn er zo rustig, in de zomer hoort men slechts af en toe een koeienbel. In de winter komen 's nachts soms herten in de buurt van het chalet wat warmte zoeken.

De sterrenhemel in dit kleine afgelegen dal is adembenemend, een avondwandeling is dan ook zeer aan te raden, als men er tenminste nog energie voor over heeft!